OPGELET - Deze pagina is nog gedeeltelijk onder constructie. Er kunnen zich onregelmatigheden voordoen. 

AIOLA GRAPHIC DESIGN

Branding.

Nood aan een complete restyling van je bestaand merk naar een nieuwe frisse vormgeving? Of ben je startende zelfstandige en heb je nood aan een professionele, herkenbare identiteit? Samen maken we er iets moois van.

Layout.

Ik ben een helpende hand voor de vormgeving van commercieel of administratief drukwerk, signalisatie en online visibiliteit. Ik verzorg de opmaak van alle mogelijke lay-outs. In alle vormen en maten, van affiches tot web-advertenties.

Illustratie.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent tekenaar. Een originele illustratie zorgt voor de persoonlijke touch van jouw bedrijf. En je bent er natuurlijk zeker van dat niemand hetzelfde heeft! Ook voor een origineel geboortekaartje of uitnodiging ben je bij mij aan het juiste adres!

A-Z op maat.

Ik sta mijn klanten steeds bij van A tot Z. Een volledige begeleiding van vormgeving tot publicatie. Van verkennend gesprek tot drukwerk. Dit steeds in samenspraak en op maat van de klant. Je hoeft dit niet alleen te doen!

Partners.

Ik werk steeds samen met zorgvuldig uitgekozen partners om mijn klanten een totaalservice aan te bieden. Samen gaan we op zoek naar de juiste drukker, fotograaf, copywriter of web developer.

Content.

Op zoek naar de juiste SEO teksten voor jouw website? Of heb je geen tijd of inspiratie om jouw sociale media te vullen? Ik sta je graag bij met een contentplan, copywriting, social media templates of een wekelijkse update van jouw facebookpagina.

HEY!

Ik ben Brenda Aiola.

De persoon achter Aiola Graphic Design. Met mijn grafisch designbureau leg ik de focus op een stijlvolle vormgeving en een persoonlijke klantbenadering. Mijn passie is mijn beroep en iedere dag opnieuw doe ik waar ik echt van hou: het creëren van passende designs voor unieke mensen!

Branding & Storytelling.

Als creatieve vormgever breng ik jouw merk tot leven. Van A tot Z, van idee tot realisatie, zet ik jouw merk in de kijker. Dit door middel van een op maat gemaakte branding en vormgeving. Wie ben jij? Ik leer je graag beter kennen. Want jij bent de drijvende kracht achter jouw onderneming. Jouw waarden en persoonlijke smaak vertegenwoordigen jouw merk. Deze kennis gebruik ik om jouw imago en professionele uitstraling tot leven te brengen. Zo trek jij de juiste klanten aan.

Je kan bij mij terecht voor het ontwerpen van een logo, huisstijl, commercieel drukwerk of advertenties. Maar ook voor een volledige merkidentiteit, visuele communicatie en social media marketing.

 

Corporate Branding.

Een sterk merk staat als een boom. Daarom wil ik mijn kennis van branding inzetten om te helpen jouw start-up op de kaart te zetten. Of om van jouw bestaande onderneming een onderscheidend merk te maken. Samen creëren we een aantrekkelijk logo en huisstijl die helemaal bij jou en je ideale klanten past. Je kan ook gaan voor een volledig pakket aan een voordelige prijs: logo, huisstijl, visitekaartjes, cadeaubon, flyers,... Het kan zo uitgebreid als je zelf wil.

CORPORATE BRANDING VANAF €270

Personal Branding.

De persoon achter jouw onderneming wordt vaak over het hoofd gezien. Maar tegenwoordig is het erg belangrijk voor klanten om een connectie te voelen met een bedrijf. In een personal branding traject zetten we jou als persoon in de kijker. Met een professionele fotoshoot en heldere inzichten in de branding van je bedrijf versterken we jouw merk van binnenuit.

PERSONAL BRANDING VANAF €150

Visuele Vormgeving.

Ontwerpen blijft mijn grote passie. Heb jij al een merk dat zich onderscheid op de markt? En heb je gewoon nood aan ondersteuning of realisaties? Daarvoor kan je natuurlijk ook bij mij terecht. Of het nu gaat om administratief drukwerk zoals briefpapier, commercieel drukwerk zoals flyers, een brochure van jouw aanbod of voertuigbelettering. Heb je misschien een website nodig? Of wil je graag iets nieuws lanceren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Geen enkel project is te klein.

VORMGEVING VANAF €50

Elaisa brochure

Freelance Ondersteuning.

Heb jij nood aan grafische ondersteuning voor jouw onderneming? Maar heb je niet genoeg werk om in-house iemand aan te nemen? Ik wil je graag helpen als freelance vormgever. Voor enkele uren per week of per maand kan je mij inhuren voor al jouw grafische taken, social media onderhoud, schrijven van teksten en eventueel het onderhoud van je (wordpress) website. Dat kan als thuiswerk of gewoon bij jou op kantoor!

FREELANCE WERK VOOR €50/UUR

Interesse?

Heb je interesse in één van bovenstaande services? Wil je graag te weten komen wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje! Ik beantwoord met plezier al jouw vragen. Vergeet zeker niet te vragen naar mijn speciale pakketten voor (startende) zelfstandigen en de korting voor lokale verenigingen! 😉


Hope to hear you soon! 

Brenda. 

© Aiola Graphic Design