grafische vormgeving

Ontwerpdiensten en mogelijkheden

Welkom bij Aiola Graphic Design!
Ik ben Brenda Aiola, de persoon achter de schermen.

Op deze pagina laat ik je kennismaken met de verschillende diensten die ik aanbied. Iedere keer opnieuw streef ik naar unieke en op maat gemaakte ontwerpoplossingen voor mijn klanten. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het creëren van een visuele identiteit of het ontwikkelen van commercieel drukwerk. Met Aiola Graphic Design probeer ik steeds hoogwaardige grafische ontwerpoplossingen aan te bieden die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

VAN A TOT Z

Van het initiële concept tot het uiteindelijke drukwerk, bied ik een uitgebreide service die elke stap van het ontwerpproces omvat. Ik leer jou en je onderneming graag kennen dankzij een eerste vrijblijvend gesprek.

GESPECIALISEERDE PARTNERS

Ik geloof in de kracht van samenwerking en werk dan ook nauw samen met een netwerk van gespecialiseerde partners, zoals drukkerijen en fotografen. Lokaal ondernemen is dan ook heel erg belangrijk voor mij.

PERSOONLIJK EN UNIEK

Ik vind het belangrijk om in gesprek te gaan om zo tot een uniek resultaat te komen. Heb je een probleem? Dan sta ik je liefst meteen te woord. Ik sta mijn klanten ook graag bij met tips over marketing, design en social media.

Als creatieve vormgever breng ik jouw merk tot leven.
Van idee tot realisatie, zet ik jouw merk in de kijker.
Dit door middel van een op maat gemaakte branding en vormgeving.

Wie ben jij? Ik leer je graag beter kennen.

BRANDING SPECIALIST

Een sterk merk staat als een boom. Daarom wil ik mijn kennis van branding inzetten om te helpen jouw start-up op de kaart te zetten. Of om van jouw bestaande onderneming een onderscheidend merk te maken. Samen creëren we een aantrekkelijk logo en huisstijl die helemaal bij jou en je ideale klanten past. Je kan ook gaan voor een volledig pakket aan een voordelige prijs: logo, huisstijl, visitekaartjes, cadeaubon, flyers,... Het kan zo uitgebreid als je zelf wil.

CORPORATE BRANDING VANAF €350

SX-mock6
KC-mock-1

VISUEEL DESIGN

Ontwerpen blijft mijn grote passie. Heb jij al een merk dat zich onderscheidt op de markt? En heb je gewoon nood aan ondersteuning of realisaties? Daarvoor kan je natuurlijk ook bij mij terecht. Of het nu gaat om administratief drukwerk zoals briefpapier, commercieel drukwerk zoals flyers, een brochure van jouw aanbod of voertuigbelettering. Heb je misschien een website nodig? Of wil je graag iets nieuws lanceren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Geen enkel project is te klein.

VORMGEVING VANAF €75

WORDPRESS WEBDESIGN

Online aanwezigheid is cruciaal in deze tijd. Aangezien de vraag van klanten steeds vaker kwam heb ik sinds 2022 de stap gezet om WordPress websites te ontwikkelen. Ik streef ernaar om unieke websites te maken die aansluiten bij jouw behoeften als klant en die ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien bied ik ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig blijft.

WORDPRESS WEBDESIGN VANAF €500

Ontpop1
wijnants3

FREELANCE ONDERSTEUNING

Heb jij nood aan grafische ondersteuning voor jouw onderneming? Maar heb je niet genoeg werk om in-house iemand aan te nemen? Ik wil je graag helpen als freelance vormgever. Voor enkele uren per week of per maand kan je mij inhuren voor al jouw grafische taken, social media onderhoud, schrijven van teksten en eventueel het onderhoud van je (wordpress) website. Dat kan als thuiswerk of gewoon bij jou op kantoor!

FREELANCE WERK VOOR €50/UUR

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan met jouw merk?
Stuur me snel een berichtje en hopelijk zien we mekaar snel!