18 juli 2016

Aanstormende creatieven tonen hun werk in de Gasthuiskapel.

“Pop-Up” is een term die steevast aan populariteit aan het winnen is. We kennen allemaal de Pop-Up restaurants en winkels. “ART Borgloon huis voor kunst” presenteert nu een vernieuwend concept in Borgloon: de Pop-Up tentoonstelling. 

Gedurende 6 weken kan je, elk weekend genieten van een wisselende, spannende en gevarieerde tentoonstelling op onze vaste tentoonstellingsplek in de historische Gasthuiskapel. Het vernieuwende zit in het feit dat het geen vaste tentoonstelling is, maar wel een wisselend concept waarbij een verscheidenheid aan unieke werken worden gepresenteerd door 18 jonge beloftevolle kunstenaars.

Joachim De Block – Lisse Declerq – Mona Thijs – John van Oers – John Bijnens – Sam Ballet – Steven VAndervelpen – Adinda Bruyneel – Jonas Nelissen – Heleen Camilleri – Peggy Winters – Nick Timmermans – Veroniek van Samang – Katrien Matthys – Stefaan Vanlangendonck – Stijn Wybouw – Brenda Aiola

Kom kennismaken met het werk van onze exposanten. De Pop-Up presentaties variƫren van boeiende schilderijen en beeldhouwkunst, versterkt door grafisch werk en fotografie.